Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582
Title: | Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника |
Authors: | Себко, В. В. Здоренко, В. Г. Петухова, К. О. Мінкова, А. К. |
Keywords: | automation of the measuring control food dye accuracy of measurements reliability of the control quality thermal transducer автоматизация измерительного контроля пищевой краситель точность измерений достоверность контроля качество тепловой преобразователь автоматизація вимірювального контролю харчовий барвник точність вимірювань вірогідність контролю якість тепловий перетворювач |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника / В. В. Себко, В. Г. Здоренко, К. О. Петухова, А. К. Мінкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 49-57. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Abstract: | Використана методика визначення залежності нормованого сигналу ТЕП від фізико-механічних параметрів проби харчового барвника. На основі універсальних функцій перетворення розроблено алгоритм сумісного визначення електричних і температурних параметрів проби харчового барвника за допомогою автоматизованого вимірювального контролю при реалізації двохпараметрового електромагнітного методу. Розроблена методика визначення електричних і температурних параметрів, яка дозволяє збільшити достовірність вимірювального контролю показників якості харчових барвників. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582 |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V88_P049-057.pdf | 297,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.