Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Себко, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Здоренко, В. Г. | uk |
dc.contributor.author | Петухова, К. О. | uk |
dc.contributor.author | Мінкова, А. К. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-08T12:46:51Z | - |
dc.date.available | 2016-02-08T12:46:51Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника / В. В. Себко, В. Г. Здоренко, К. О. Петухова, А. К. Мінкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 49-57. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582 | - |
dc.description.abstract | Використана методика визначення залежності нормованого сигналу ТЕП від фізико-механічних параметрів проби харчового барвника. На основі універсальних функцій перетворення розроблено алгоритм сумісного визначення електричних і температурних параметрів проби харчового барвника за допомогою автоматизованого вимірювального контролю при реалізації двохпараметрового електромагнітного методу. Розроблена методика визначення електричних і температурних параметрів, яка дозволяє збільшити достовірність вимірювального контролю показників якості харчових барвників. | uk |
dc.language | uk | |
dc.subject | automation of the measuring control | en |
dc.subject | food dye | en |
dc.subject | accuracy of measurements | en |
dc.subject | reliability of the control | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | thermal transducer | en |
dc.subject | автоматизация измерительного контроля | ru |
dc.subject | пищевой краситель | ru |
dc.subject | точность измерений | ru |
dc.subject | достоверность контроля | ru |
dc.subject | качество | ru |
dc.subject | тепловой преобразователь | ru |
dc.subject | автоматизація вимірювального контролю | uk |
dc.subject | харчовий барвник | uk |
dc.subject | точність вимірювань | uk |
dc.subject | вірогідність контролю | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | тепловий перетворювач | uk |
dc.title | Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Sebko, V. V. | en |
local.contributor.altauthor | Petuhova, Е. А. | en |
local.contributor.altauthor | Minkova, А. К. | en |
local.contributor.altauthor | Zdorenko, V. G. | en |
local.contributor.altauthor | Себко, В. В. | ru |
local.contributor.altauthor | Петухова, Е. А. | ru |
local.contributor.altauthor | Минкова, А. К. | ru |
local.contributor.altauthor | Здоренко, В. Г. | ru |
local.subject.section | Обладнання, електротехнічні та автоматизовані системи та комплекси | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk |
local.source.number | № 4 (88) | uk |
local.source.series | Серія "Технічні науки" | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V88_P049-057.pdf | 297,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.