Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27292
Назва: | Дослідження впливу дизайну страв на споживацький попит |
Автори: | Григоревська, Олена Олександрівна Черемісін, М. О. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Григоревська О. О. Дослідження впливу дизайну страв на споживацький попит / О. О. Григоревська, М. О. Черемісін // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 688-689. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27292 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMPER_2024_P688-689.pdf | 384,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.