Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27292
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГригоревська, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorЧеремісін, М. О.-
dc.date.accessioned2024-09-06T09:17:33Z-
dc.date.available2024-09-06T09:17:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГригоревська О. О. Дослідження впливу дизайну страв на споживацький попит / О. О. Григоревська, М. О. Черемісін // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 688-689.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27292-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleДослідження впливу дизайну страв на споживацький попитuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-04-23-
local.conference.nameІмперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку-
local.conference.sectionМаркетинг в умовах розвитку цифрових технологійuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)
Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMPER_2024_P688-689.pdf384,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.