Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27292
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григоревська, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Черемісін, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-06T09:17:33Z | - |
dc.date.available | 2024-09-06T09:17:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Григоревська О. О. Дослідження впливу дизайну страв на споживацький попит / О. О. Григоревська, М. О. Черемісін // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 688-689. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27292 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Дослідження впливу дизайну страв на споживацький попит | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2024-04-23 | - |
local.conference.name | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку | - |
local.conference.section | Маркетинг в умовах розвитку цифрових технологій | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMPER_2024_P688-689.pdf | 384,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.