Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27292
Title: Дослідження впливу дизайну страв на споживацький попит
Authors: Григоревська, Олена Олександрівна
Черемісін, М. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Григоревська О. О. Дослідження впливу дизайну страв на споживацький попит / О. О. Григоревська, М. О. Черемісін // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 688-689.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27292
Appears in Collections:Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)
Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPER_2024_P688-689.pdf384,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.