Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23665
Назва: Соціокультурні особливості запозиченої англійської та італійської гастрономічної лексики
Автори: Лебедєва, Світлана Леонідівна
Онищенко, Вероніка
Дата публікації: 2023
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Онищенко В. Соціокультурні особливості запозиченої англійської та італійської гастрономічної лексики / В. Онищенко ; наук. кер. С. Л. Лебедєва // Діалог культур у Європейському освітньому просторі : матеріали VIII Міжнародної конференції, м. Київ, 10 травня 2023 р. / упор. С. Є. Дворянчикова. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 342-344.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23665
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Діалог культур у Європейському освітньому просторі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dialog_2023_P342-344.pdf649,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.