Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23665
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛебедєва, Світлана Леонідівнаuk
dc.contributor.authorОнищенко, Вероніка-
dc.date.accessioned2023-06-15T11:20:17Z-
dc.date.available2023-06-15T11:20:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОнищенко В. Соціокультурні особливості запозиченої англійської та італійської гастрономічної лексики / В. Онищенко ; наук. кер. С. Л. Лебедєва // Діалог культур у Європейському освітньому просторі : матеріали VIII Міжнародної конференції, м. Київ, 10 травня 2023 р. / упор. С. Є. Дворянчикова. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 342-344.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23665-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleСоціокультурні особливості запозиченої англійської та італійської гастрономічної лексикиuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-05-10-
local.conference.nameДіалог культур у Європейському освітньому просторі-
local.conference.sectionФілологія крізь призму діалогу культурuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Діалог культур у Європейському освітньому просторі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dialog_2023_P342-344.pdf649,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.