Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23665
Title: Соціокультурні особливості запозиченої англійської та італійської гастрономічної лексики
Authors: Лебедєва, Світлана Леонідівна
Онищенко, Вероніка
Issue Date: 2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Онищенко В. Соціокультурні особливості запозиченої англійської та італійської гастрономічної лексики / В. Онищенко ; наук. кер. С. Л. Лебедєва // Діалог культур у Європейському освітньому просторі : матеріали VIII Міжнародної конференції, м. Київ, 10 травня 2023 р. / упор. С. Є. Дворянчикова. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 342-344.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23665
Appears in Collections:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Діалог культур у Європейському освітньому просторі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dialog_2023_P342-344.pdf649,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.