Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9265
Title: Аналіз досвіду формування простору сучасного молодіжного кафе
Authors: Заварзін, О. О.
Артенян, Р. Г.
Keywords: коворкінг-кафе
інтер’єр
сучасне молодіжне кафе
молодь
Issue Date: 2017
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Артенян Р. Г. Аналіз досвіду формування простору сучасного молодіжного кафе / Р. Г. Артенян ; наук. кер. О. О. Заварзін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 486-487.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9265
Appears in Collections:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2017_V1_P486-487.pdf353,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.