Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758| Title: | Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату |
| Authors: | Данилкович, А. Г. Потах, Ю. В. |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | КНУТД |
| Citation: | Данилкович А. Г. Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, Ю. В. Потах // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 60-61. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758 |
| Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 20161119II_P060-061.pdf | 285,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.