Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанилкович, А. Г.-
dc.contributor.authorПотах, Ю. В.-
dc.date.accessioned2017-02-13T18:16:28Z-
dc.date.available2017-02-13T18:16:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДанилкович А. Г. Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, Ю. В. Потах // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 60-61.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКНУТДuk
dc.titleВплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикатуuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2016-11-19-
local.conference.nameІнноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництваuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionРозробка і використання сучасних хімічних матеріалівuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20161119II_P060-061.pdf285,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.