Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Title: Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення
Authors: Шлапак, О. С.
Issue Date: 2011
Citation: Шлапак О. С. Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення [Текст] / О. С. Шлапак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 191-195.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: Проаналізовано світовий та вітчизняний досвід у виборі сировинного складу панчішно-шкарпеткових виробів з бактерицидними властивостями, методи антигрибкової та антимікробної обробки текстильних матеріалів.
Проанализирован мировой и отечественный опыт в выборе сырьевого состава чулочно-носочных изделий с бактерицидными свойствами, методы антигрибковой и антимикробной обработки текстильных материалов.
Analysis of global and domestic experience in the selection of raw hosiery with bactericidal properties, methods of antifungal and antibacterial treatment of textile materials.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V58_P191-195.pdf321,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.