Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шлапак, О. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-01-13T09:04:34Z | - |
dc.date.available | 2017-01-13T09:04:34Z | - |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Шлапак О. С. Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення [Текст] / О. С. Шлапак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 191-195. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано світовий та вітчизняний досвід у виборі сировинного складу панчішно-шкарпеткових виробів з бактерицидними властивостями, методи антигрибкової та антимікробної обробки текстильних матеріалів. | uk |
dc.description.abstract | Проанализирован мировой и отечественный опыт в выборе сырьевого состава чулочно-носочных изделий с бактерицидными свойствами, методы антигрибковой и антимикробной обработки текстильных материалов. | ru |
dc.description.abstract | Analysis of global and domestic experience in the selection of raw hosiery with bactericidal properties, methods of antifungal and antibacterial treatment of textile materials. | en |
dc.language | uk | |
dc.title | Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Shlapak, O. S. | en |
local.contributor.altauthor | Шлапак, О. С. | ru |
local.subject.section | Матеріалознавство, легка та текстильна промисловість | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk |
local.source.number | № 2 (58) | uk |
local.subject.method | 0 | |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V58_P191-195.pdf | 321,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.