Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3578
Назва: Особливості моделювання тістомісильних машин в умовах підвищення ефективності виробництва
Автори: Янаков, В. П.
Олексієнко, В. О.
Верхоланцева, В. О.
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Янаков В. П. Особливості моделювання тістомісильних машин в умовах підвищення ефективності виробництва [Текст] / В. П. Янаков, В. О. Олексієнко, В. О. Верхоланцева // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 1 (63). - C. 76-82.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Публікація присвячена аналізу проблем інтенсифікації процесу замісу тіста, що сприяє скороченню технологічного ходу виробництва хлібопекарної продукції. Для вирішення цього питання потрібний детальний аналіз взаємозв'язків шляхів забезпечення скорочення часу обробки тіста і оцінці способів покращення якісних показників як тіста, так і хліба.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3578
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V63_P076-082.pdf249,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.