Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3578
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯнаков, В. П.uk
dc.contributor.authorОлексієнко, В. О.uk
dc.contributor.authorВерхоланцева, В. О.uk
dc.date.accessioned2016-12-27T08:56:28Z-
dc.date.available2016-12-27T08:56:28Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationЯнаков В. П. Особливості моделювання тістомісильних машин в умовах підвищення ефективності виробництва [Текст] / В. П. Янаков, В. О. Олексієнко, В. О. Верхоланцева // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 1 (63). - C. 76-82.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3578-
dc.description.abstractПублікація присвячена аналізу проблем інтенсифікації процесу замісу тіста, що сприяє скороченню технологічного ходу виробництва хлібопекарної продукції. Для вирішення цього питання потрібний детальний аналіз взаємозв'язків шляхів забезпечення скорочення часу обробки тіста і оцінці способів покращення якісних показників як тіста, так і хліба.uk
dc.languageuk
dc.titleОсобливості моделювання тістомісильних машин в умовах підвищення ефективності виробництваuk
dc.typeArticle
local.subject.sectionМашини легкої промисловості, обладнання та системи управлінняuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 1 (63)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V63_P076-082.pdf249,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.