Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3578
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янаков, В. П. | uk |
dc.contributor.author | Олексієнко, В. О. | uk |
dc.contributor.author | Верхоланцева, В. О. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-12-27T08:56:28Z | - |
dc.date.available | 2016-12-27T08:56:28Z | - |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Янаков В. П. Особливості моделювання тістомісильних машин в умовах підвищення ефективності виробництва [Текст] / В. П. Янаков, В. О. Олексієнко, В. О. Верхоланцева // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 1 (63). - C. 76-82. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3578 | - |
dc.description.abstract | Публікація присвячена аналізу проблем інтенсифікації процесу замісу тіста, що сприяє скороченню технологічного ходу виробництва хлібопекарної продукції. Для вирішення цього питання потрібний детальний аналіз взаємозв'язків шляхів забезпечення скорочення часу обробки тіста і оцінці способів покращення якісних показників як тіста, так і хліба. | uk |
dc.language | uk | |
dc.title | Особливості моделювання тістомісильних машин в умовах підвищення ефективності виробництва | uk |
dc.type | Article | |
local.subject.section | Машини легкої промисловості, обладнання та системи управління | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk |
local.source.number | № 1 (63) | uk |
local.subject.method | 0 | |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V63_P076-082.pdf | 249,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.