Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832
Title: | Decoding theMolecularMechanism of Sweet Taste ofAmino Acidsby Their Intrinsic Properties andInteractions with HumanSweet TasteReceptor |
Other Titles: | Розшифровка молекулярного механізму солодкого смаку амінокислот через їхні внутрішні властивості та взаємодію з людським рецептором солодкого смаку |
Authors: | Wang, Ying Tong, Mingqiong Cao, Zanxia Cao Sun, Zeyuan Derkach, Tetiana Liu, Bo |
Keywords: | Molecular Mechanism of Sweet Taste Amino Acids Human Sweet Taste Receptor молекулярний механізм солодкого смаку амінокислоти людський рецептор солодкого смаку |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Wang Y. Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor / Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu // ChemistrySelect. - 2024. - № 9. - P. 1-8. e202403468.10.1002/slct.202403468 |
Source: | Wiley-Blackwell Publishing Ltd |
Abstract: | Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu, Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor. ChemistrySelect 2024, 9, e202403468. https://doi.org/10.1002/slct.202403468 |
DOI: | 10.1002/slct.202403468 |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра промислової фармації |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
!5_2024_Sun_Decoding_the_Molecular_Mechanism_of_Sweet_Taste_of.pdf | основна стаття | 3,48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.