Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Wang, Ying | - |
dc.contributor.author | Tong, Mingqiong | - |
dc.contributor.author | Cao, Zanxia Cao | - |
dc.contributor.author | Sun, Zeyuan | - |
dc.contributor.author | Derkach, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Liu, Bo | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-02T09:40:01Z | - |
dc.date.available | 2025-06-02T09:40:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Wang Y. Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor / Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu // ChemistrySelect. - 2024. - № 9. - P. 1-8. e202403468.10.1002/slct.202403468 | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832 | - |
dc.description.abstract | Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu, Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor. ChemistrySelect 2024, 9, e202403468. https://doi.org/10.1002/slct.202403468 | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.subject | Molecular Mechanism of Sweet Taste | uk |
dc.subject | Amino Acids | uk |
dc.subject | Human Sweet Taste Receptor | uk |
dc.subject | молекулярний механізм солодкого смаку | uk |
dc.subject | амінокислоти | uk |
dc.subject | людський рецептор солодкого смаку | uk |
dc.title | Decoding theMolecularMechanism of Sweet Taste ofAmino Acidsby Their Intrinsic Properties andInteractions with HumanSweet TasteReceptor | uk |
dc.title.alternative | Розшифровка молекулярного механізму солодкого смаку амінокислот через їхні внутрішні властивості та взаємодію з людським рецептором солодкого смаку | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Ван, Їн | - |
local.contributor.altauthor | Тон, Мінцьюн | - |
local.contributor.altauthor | Цао, Цзанся | - |
local.contributor.altauthor | Сунь, Цзеюань | - |
local.contributor.altauthor | Деркач, Тетяна | - |
local.contributor.altauthor | Лю, Бо | - |
local.subject.section | Соціально-гуманітарні науки | uk |
local.source | Wiley-Blackwell Publishing Ltd | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.identifier.source | Видання, які входять до міжнародних наукометричних БД Scopus та Web of Science | uk |
local.subject.department | Кафедра промислової фармації | uk |
local.identifier.doi | 10.1002/slct.202403468 | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
!5_2024_Sun_Decoding_the_Molecular_Mechanism_of_Sweet_Taste_of.pdf | основна стаття | 3,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.