Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405
Назва: Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану
Автори: Тонких, О. Г.
Черв'як, О. В.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
сервіс
прибутковість
пропозиція
попит
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Тонких О. Г. Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану / О. Г. Тонких, О. В. Черв`як // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 150–153.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-150-153.pdf276,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.