Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405| Title: | Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану |
| Authors: | Тонких, О. Г. Черв'як, О. В. |
| Keywords: | готельно-ресторанний бізнес сервіс прибутковість пропозиція попит |
| Issue Date: | Apr-2024 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Тонких О. Г. Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану / О. Г. Тонких, О. В. Черв`як // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 150–153. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405 |
| Appears in Collections: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-150-153.pdf | 276,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.