Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405
Title: Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану
Authors: Тонких, О. Г.
Черв'як, О. В.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
сервіс
прибутковість
пропозиція
попит
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Тонких О. Г. Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану / О. Г. Тонких, О. В. Черв`як // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 150–153.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405
Appears in Collections:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-150-153.pdf276,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.