Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28690
Title: Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємств
Authors: Сущенко, Олена Анатоліївна
Агаєв, Набі Вахід огли
Keywords: ефективність
стратегії розвитку
інновації
криза
фінансово-економічна діяльність підприємства
готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: Dec-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Агаєв Н. В. огли Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємств : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Н. В. огли Агаєв; наук. кер. О. А. Сущенко ; рец. І. Мельник. – Київ : КНУТД, 2024. – 85 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню шляхів забезпечення ефективності діяльності готельно-ресторанного підприємства, зокрема, в умовах воєнного стану в Україні. Досліджено теоретичні засади, особливості та сучасні методи оцінки ефективності готельно-ресторанних підприємств. Обґрунтовано, що будь-яка криза приводить до появи нових можливостей. Проаналізовано зміни у веденні бізнесу, викликані війною. З’ясовано, що сьогодні ключовим показником ефективності готельно-ресторанного бізнесу є відсутність збитків та об’єктів, які потребують дотацій. Розглянуто шляхи підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Астері». Запропоновано впровадження інноваційних технологій та сучасних маркетингових заходів для забезпечення ефективності діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах невизначеності.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28690
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Appears in Collections:Магістерський рівень

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diplom_241_Aheev.pdf1,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.