Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28690
Title: | Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємств |
Authors: | Сущенко, Олена Анатоліївна Агаєв, Набі Вахід огли |
Keywords: | ефективність стратегії розвитку інновації криза фінансово-економічна діяльність підприємства готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | Dec-2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Агаєв Н. В. огли Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємств : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Н. В. огли Агаєв; наук. кер. О. А. Сущенко ; рец. І. Мельник. – Київ : КНУТД, 2024. – 85 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню шляхів забезпечення ефективності діяльності готельно-ресторанного підприємства, зокрема, в умовах воєнного стану в Україні. Досліджено теоретичні засади, особливості та сучасні методи оцінки ефективності готельно-ресторанних підприємств. Обґрунтовано, що будь-яка криза приводить до появи нових можливостей. Проаналізовано зміни у веденні бізнесу, викликані війною. З’ясовано, що сьогодні ключовим показником ефективності готельно-ресторанного бізнесу є відсутність збитків та об’єктів, які потребують дотацій. Розглянуто шляхи підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Астері». Запропоновано впровадження інноваційних технологій та сучасних маркетингових заходів для забезпечення ефективності діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах невизначеності. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28690 |
Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Appears in Collections: | Магістерський рівень |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diplom_241_Aheev.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.