Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28690
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сущенко, Олена Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Агаєв, Набі Вахід огли | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-03T10:34:45Z | - |
dc.date.available | 2025-03-03T10:34:45Z | - |
dc.date.issued | 2024-12 | - |
dc.identifier.citation | Агаєв Н. В. огли Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємств : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Н. В. огли Агаєв; наук. кер. О. А. Сущенко ; рец. І. Мельник. – Київ : КНУТД, 2024. – 85 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28690 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню шляхів забезпечення ефективності діяльності готельно-ресторанного підприємства, зокрема, в умовах воєнного стану в Україні. Досліджено теоретичні засади, особливості та сучасні методи оцінки ефективності готельно-ресторанних підприємств. Обґрунтовано, що будь-яка криза приводить до появи нових можливостей. Проаналізовано зміни у веденні бізнесу, викликані війною. З’ясовано, що сьогодні ключовим показником ефективності готельно-ресторанного бізнесу є відсутність збитків та об’єктів, які потребують дотацій. Розглянуто шляхи підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Астері». Запропоновано впровадження інноваційних технологій та сучасних маркетингових заходів для забезпечення ефективності діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах невизначеності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | стратегії розвитку | uk |
dc.subject | інновації | uk |
dc.subject | криза | uk |
dc.subject | фінансово-економічна діяльність підприємства | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.title | Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємств | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | МгГРБ-23 | uk |
local.diplom.target | Метою кваліфікаційної роботи є розробка теоретичних засад та практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності готельних і ресторанних підприємств. | uk |
local.diplom.object | Об’єкт дослідження – діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу, зокрема, готелю «Астері». | uk |
local.diplom.predmet | Предмет дослідження – теоретико-методичні та практичні аспекти процесу підвищення ефективності готельних і ресторанних підприємств. | uk |
local.diplom.method | При виконанні кваліфікаційної роботи та проведенні аналізу об’єкта дослідження, були використані методи теоретичного аналізу літературних джерел; методи статистичного аналізу та порівняння; аналізу фінансово-економічних показників діяльності підприємства; синтезу та логічних узагальнень для формулювання висновків; графічний метод дослідження. | uk |
local.diplom.okr | Магістр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Готельно-ресторанний бізнес | uk |
Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diplom_241_Aheev.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.