Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСущенко, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorАгаєв, Набі Вахід огли-
dc.date.accessioned2025-03-03T10:34:45Z-
dc.date.available2025-03-03T10:34:45Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationАгаєв Н. В. огли Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємств : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Н. В. огли Агаєв; наук. кер. О. А. Сущенко ; рец. І. Мельник. – Київ : КНУТД, 2024. – 85 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28690-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню шляхів забезпечення ефективності діяльності готельно-ресторанного підприємства, зокрема, в умовах воєнного стану в Україні. Досліджено теоретичні засади, особливості та сучасні методи оцінки ефективності готельно-ресторанних підприємств. Обґрунтовано, що будь-яка криза приводить до появи нових можливостей. Проаналізовано зміни у веденні бізнесу, викликані війною. З’ясовано, що сьогодні ключовим показником ефективності готельно-ресторанного бізнесу є відсутність збитків та об’єктів, які потребують дотацій. Розглянуто шляхи підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Астері». Запропоновано впровадження інноваційних технологій та сучасних маркетингових заходів для забезпечення ефективності діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах невизначеності.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectстратегії розвиткуuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectкризаuk
dc.subjectфінансово-економічна діяльність підприємстваuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.titleРозробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємствuk
dc.typeДипломний проектuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupМгГРБ-23uk
local.diplom.targetМетою кваліфікаційної роботи є розробка теоретичних засад та практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності готельних і ресторанних підприємств.uk
local.diplom.objectОб’єкт дослідження – діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу, зокрема, готелю «Астері».uk
local.diplom.predmetПредмет дослідження – теоретико-методичні та практичні аспекти процесу підвищення ефективності готельних і ресторанних підприємств.uk
local.diplom.methodПри виконанні кваліфікаційної роботи та проведенні аналізу об’єкта дослідження, були використані методи теоретичного аналізу літературних джерел; методи статистичного аналізу та порівняння; аналізу фінансово-економічних показників діяльності підприємства; синтезу та логічних узагальнень для формулювання висновків; графічний метод дослідження.uk
local.diplom.okrМагістрuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programГотельно-ресторанний бізнесuk
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diplom_241_Aheev.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.