Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28616
Title: | Формування комунікаційної стратегії компанії ТОВ «АДЛЄР» |
Authors: | Шіковець, Катерина Олексіївна Сіренко, Віталій Юрійович |
Keywords: | комунікаційна стратегія ринок сільськогосподарських товарів України етапи формування комунікаційних стратегій |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Сіренко В. Ю. Формування комунікаційної стратегії компанії ТОВ «АДЛЄР» : кваліфікаційна робота здобувача освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 075 Маркетинг / В. Ю. Сіренко; наук. кер. К. О. Шіковець ; рец. Г. М. Квіта. – Київ : КНУТД, 2024. – 92 с. |
Abstract: | Сіренко В. Ю. Формування комунікаційної стратегії компанії ТОВ «АДЛЄР» – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 075 – «Маркетинг». – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2024 рік. Кваліфікаційну роботу присвячено питанням формування комунікаційної стратегії підприємств на ринку сільськогосподарських товарів України. У роботі визначено етапи формування та процес розробки комунікаційних стратегії підприємства; проаналізовані моделі маркетингових комунікаційних стратегій на ринку сільськогосподарських товарів України; проведено дослідження аналітично – методичного забезпечення формування маркетингової комунікаційної стратегії підприємств на ринку сільськогосподарських товарів України; розроблено план цифровізації комунікаційної стратегії підприємства; запропоновано шляхи підвищення ефективності комунікаційної стратегії підприємств на ринку сільськогосподарських товарів України . |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28616 |
Faculty: | Факультет управління та бізнес-дизайну |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
Appears in Collections: | Магістерський рівень |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сиренко.docx | 4,53 MB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.