Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28614
Title: | Формування комунікаційної політики підприємств на ринку кондитерських виробів |
Authors: | Шіковець, Катерина Олексіївна Вдовиченко, Діана Юріївна |
Keywords: | конкурентоспроможність цифровізація маркетингові комунікації комунікаційна стратегія ринок кондитерських виробів України |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Вдовиченко Д. Ю. Формування комунікаційної політики підприємств на ринку кондитерських виробів : кваліфікаційна робота здобувача освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 075 Маркетинг / Д. Ю. Вдовиченко ; наук. кер. К. О. Шіковець ; рец. Г. М. Квіта. – Київ : КНУТД, 2024. – 70 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна магістерська робота присвячена дослідженню формування комунікаційної політики підприємств на ринку кондитерських виробів України. У роботі розглянуто особливості побудови маркетингової комунікаційної політики в умовах високої конкуренції та динамічності ринку. У дослідженні визначено етапи створення комунікаційної політики, проаналізовано сучасні моделі маркетингових комунікацій, адаптованих до ринку кондитерських виробів. Проведено оцінку аналітичного та методичного забезпечення процесу розробки комунікаційної політики. Запропоновано план інтеграції цифрових інструментів у комунікаційну діяльність підприємства, а також визначено шляхи оптимізації взаємодії з цільовою аудиторією. Результатом роботи є практичні рекомендації щодо підвищення ефективності комунікаційної політики підприємства для посилення конкурентних позицій на ринку. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28614 |
Faculty: | Факультет управління та бізнес-дизайну |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
Appears in Collections: | Магістерський рівень |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_Диплом_Вдовиченко_Д_Ю_1_1_1 (1).docx | 625,61 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.