Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28614
Назва: Формування комунікаційної політики підприємств на ринку кондитерських виробів
Автори: Шіковець, Катерина Олексіївна
Вдовиченко, Діана Юріївна
Ключові слова: конкурентоспроможність
цифровізація
маркетингові комунікації
комунікаційна стратегія
ринок кондитерських виробів України
Дата публікації: 2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Вдовиченко Д. Ю. Формування комунікаційної політики підприємств на ринку кондитерських виробів : кваліфікаційна робота здобувача освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 075 Маркетинг / Д. Ю. Вдовиченко ; наук. кер. К. О. Шіковець ; рец. Г. М. Квіта. – Київ : КНУТД, 2024. – 70 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна магістерська робота присвячена дослідженню формування комунікаційної політики підприємств на ринку кондитерських виробів України. У роботі розглянуто особливості побудови маркетингової комунікаційної політики в умовах високої конкуренції та динамічності ринку. У дослідженні визначено етапи створення комунікаційної політики, проаналізовано сучасні моделі маркетингових комунікацій, адаптованих до ринку кондитерських виробів. Проведено оцінку аналітичного та методичного забезпечення процесу розробки комунікаційної політики. Запропоновано план інтеграції цифрових інструментів у комунікаційну діяльність підприємства, а також визначено шляхи оптимізації взаємодії з цільовою аудиторією. Результатом роботи є практичні рекомендації щодо підвищення ефективності комунікаційної політики підприємства для посилення конкурентних позицій на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28614
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_Диплом_Вдовиченко_Д_Ю_1_1_1 (1).docx625,61 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.