Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536
Title: Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату
Authors: Данилкович, А. Г.
Ліщук, В. І.
Охмат, О. А.
Issue Date: Sep-2024
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Данилкович А. Г. Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, В. І. Ліщук, О. А. Охмат // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18 вересня 2024 року. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 16-17.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інпродмаш_18-09-2024_Р016-017.pdf454,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.