Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536
Title: | Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату |
Authors: | Данилкович, А. Г. Ліщук, В. І. Охмат, О. А. |
Issue Date: | Sep-2024 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій |
Citation: | Данилкович А. Г. Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, В. І. Ліщук, О. А. Охмат // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18 вересня 2024 року. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 16-17. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інпродмаш_18-09-2024_Р016-017.pdf | 454,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.