Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилкович, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Ліщук, В. І. | - |
dc.contributor.author | Охмат, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-02T08:35:05Z | - |
dc.date.available | 2024-10-02T08:35:05Z | - |
dc.date.issued | 2024-09 | - |
dc.identifier.citation | Данилкович А. Г. Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, В. І. Ліщук, О. А. Охмат // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18 вересня 2024 року. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 16-17. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk |
dc.title | Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Хімічні технології та екологічна безпека | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2024-09-18 | - |
local.conference.name | Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інпродмаш_18-09-2024_Р016-017.pdf | 454,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.