Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанилкович, А. Г.-
dc.contributor.authorЛіщук, В. І.-
dc.contributor.authorОхмат, О. А.-
dc.date.accessioned2024-10-02T08:35:05Z-
dc.date.available2024-10-02T08:35:05Z-
dc.date.issued2024-09-
dc.identifier.citationДанилкович А. Г. Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, В. І. Ліщук, О. А. Охмат // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18 вересня 2024 року. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 16-17.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk
dc.titleЕнзимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикатуuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2024-09-18-
local.conference.nameСучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молокаuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інпродмаш_18-09-2024_Р016-017.pdf454,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.