Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536
Назва: Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату
Автори: Данилкович, А. Г.
Ліщук, В. І.
Охмат, О. А.
Дата публікації: вер-2024
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Данилкович А. Г. Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, В. І. Ліщук, О. А. Охмат // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18 вересня 2024 року. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 16-17.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інпродмаш_18-09-2024_Р016-017.pdf454,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.