Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536
Назва: | Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату |
Автори: | Данилкович, А. Г. Ліщук, В. І. Охмат, О. А. |
Дата публікації: | вер-2024 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Данилкович А. Г. Ензимна пластифікація структурованого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, В. І. Ліщук, О. А. Охмат // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18 вересня 2024 року. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 16-17. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27536 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інпродмаш_18-09-2024_Р016-017.pdf | 454,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.