Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27482
Title: Інновації у професійній підготовці працівників сфери гостинності в Україні
Other Titles: Innovations in professional training of hospitality industry employees in Ukraine
Authors: Городянська, Лариса Володимирівна
Назарова, Віолета Сергіївна
Keywords: сфера гостинності
інноваційні методи навчанн
відтворення професійних якостей персоналу
компетентності
hospitality industry
innovative teaching methods
renewal of professional qualities of personnel
competence
Issue Date: 26-Aug-2024
Citation: Городянська Л. В. Інновації у професійній підготовці працівників сфери гостинності в Україні [Електронний ресурс] / Л. В. Городянська, В. С. Назарова // Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти. – 2024. – № 4. – С. 239-246. – Режим доступу: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/DEU/article/view/18905
Source: Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти
Distance education in Ukraine: innovative, normative-legal, pedagogical aspects
Abstract: У статті розкрито вплив інноваційних методів навчання на підвищення конкурентоспроможності українських фахівців на вітчизняному й міжнародному ринках праці та на зростання якості послуг у сфері гостинності в Україні. Загальні компетентності, набуті індивідом у процесі професійної підготовки, впливають на здатність людини виробляти трудовий дохід. Належний рівень відтворення професійних якостей (інтелектуального потенціалу) персоналу забезпечує можливості реалізації інноваційного розвитку підприємства та збільшення доходу.
The article reveals the influence of innovative training methods on increasing the competitiveness of Ukrainian specialists on the domestic and international labor markets and on the growth of the quality of services in the field of hospitality in Ukraine. General competences acquired by an individual in the process of professional training affect a person’s ability to generate labor income. The appropriate level of renewal of the professional qualities (intellectual potential) of the staff ensures the possibility of implementing innovative development of the enterprise and increasing income.
DOI: 10.18372/2786-5495.1.18905
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27482
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
ISSN: 2786-5495 (online)
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
239-246.pdf304,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.