Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27482
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГородянська, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorНазарова, Віолета Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-09-24T08:26:19Z-
dc.date.available2024-09-24T08:26:19Z-
dc.date.issued2024-08-26-
dc.identifier.citationГородянська Л. В. Інновації у професійній підготовці працівників сфери гостинності в Україні [Електронний ресурс] / Л. В. Городянська, В. С. Назарова // Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти. – 2024. – № 4. – С. 239-246. – Режим доступу: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/DEU/article/view/18905uk
dc.identifier.issn2786-5495 (online)uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27482-
dc.description.abstractУ статті розкрито вплив інноваційних методів навчання на підвищення конкурентоспроможності українських фахівців на вітчизняному й міжнародному ринках праці та на зростання якості послуг у сфері гостинності в Україні. Загальні компетентності, набуті індивідом у процесі професійної підготовки, впливають на здатність людини виробляти трудовий дохід. Належний рівень відтворення професійних якостей (інтелектуального потенціалу) персоналу забезпечує можливості реалізації інноваційного розвитку підприємства та збільшення доходу.uk
dc.description.abstractThe article reveals the influence of innovative training methods on increasing the competitiveness of Ukrainian specialists on the domestic and international labor markets and on the growth of the quality of services in the field of hospitality in Ukraine. General competences acquired by an individual in the process of professional training affect a person’s ability to generate labor income. The appropriate level of renewal of the professional qualities (intellectual potential) of the staff ensures the possibility of implementing innovative development of the enterprise and increasing income.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectсфера гостинностіuk
dc.subjectінноваційні методи навчаннuk
dc.subjectвідтворення професійних якостей персоналуuk
dc.subjectкомпетентностіuk
dc.subjecthospitality industryuk
dc.subjectinnovative teaching methodsuk
dc.subjectrenewal of professional qualities of personneluk
dc.subjectcompetenceuk
dc.titleІнновації у професійній підготовці працівників сфери гостинності в Україніuk
dc.title.alternativeInnovations in professional training of hospitality industry employees in Ukraineuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorGorodianska, Larysa Volodymyrivna-
local.contributor.altauthorNazarova, Violetta-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.sourceДистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспектиuk
local.sourceDistance education in Ukraine: innovative, normative-legal, pedagogical aspectsuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.identifier.doi10.18372/2786-5495.1.18905uk
local.identifier.urihttps://jrnl.nau.edu.ua/index.php/DEU/article/view/18905uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
239-246.pdf304,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.