Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27245
Назва: Особливості стандартизації готельних послуг у провідних країнах світу (на прикладах США, В. Британії, Польщі)
Інші назви: Peculiarities of standardization of hotel services in the leading countries of the world (on the examples of the USA, Great Britain, Poland)
Автори: Городянська, Лариса Володимирівна
Моргун, Андрій Петрович
Ключові слова: стандартизація
провідні країни світу
готельна послуга
засоби розміщення
категорізація
удосконалення
стандарти
standardization
leading countries of the world
hotel service
means of accommodation
categorization
improvement
standards
Дата публікації: 25-чер-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Моргун А. П. Особливості стандартизації готельних послуг у провідних країнах світу (на прикладах США, В. Британії, Польщі) : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / А. П. Моргун ; наук. кер. Л. В. Городянська. – Київ : КНУТД, 2024. – 66 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій імплементації міжнародних стандартів обслуговування в практику стандартизації українських підприємств сфери гостинності. На підставі дослідження особливостей стандартизації готельних послуг обґрунтовано основні напрями розвитку підприємства "Поділ Плаза" та розроблено рекомендації для покращення функціонування готелю.
The qualification work is devoted to the study of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations for the implementation of international service standards in the practice of standardization of Ukrainian enterprises in the field of hospitality. Based on the study of the peculiarities of the standardization of hotel services, the main directions of the development of the "Podil Plaza" enterprise were substantiated and recommendations were developed to improve the operation of the hotel.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27245
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Morgun_Gorodianska.pdf2,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.