Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Title: | Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції |
Authors: | Чернявська, І. М. Пенцов, Д. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Пенцов Д. І. Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції / Д. І. Пенцов ; наук. кер. І. М. Чернявська // Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 30 березня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 181-182. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972 |
Appears in Collections: | Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DOMIN_2023_P181-182.pdf | 218,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.