Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЧернявська, І. М.uk
dc.contributor.authorПенцов, Д. І.-
dc.date.accessioned2023-07-20T08:11:54Z-
dc.date.available2023-07-20T08:11:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПенцов Д. І. Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції / Д. І. Пенцов ; наук. кер. І. М. Чернявська // Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 30 березня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 181-182.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleПідходи до контролю та управління якістю кондитерської продукціїuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-03-30-
local.conference.nameДомінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях-
local.conference.sectionПублічне та корпоративне управління у повоєнному відновленні Україниuk
Розташовується у зібраннях:Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DOMIN_2023_P181-182.pdf218,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.