Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чернявська, І. М. | uk |
dc.contributor.author | Пенцов, Д. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-20T08:11:54Z | - |
dc.date.available | 2023-07-20T08:11:54Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Пенцов Д. І. Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції / Д. І. Пенцов ; наук. кер. І. М. Чернявська // Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 30 березня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 181-182. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2023-03-30 | - |
local.conference.name | Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях | - |
local.conference.section | Публічне та корпоративне управління у повоєнному відновленні України | uk |
Розташовується у зібраннях: | Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN_2023_P181-182.pdf | 218,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.