Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Назва: | Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції |
Автори: | Чернявська, І. М. Пенцов, Д. І. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Пенцов Д. І. Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції / Д. І. Пенцов ; наук. кер. І. М. Чернявська // Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 30 березня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 181-182. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972 |
Розташовується у зібраннях: | Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN_2023_P181-182.pdf | 218,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.