Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Назва: | Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету |
Інші назви: | Features of technological processing of straw cap |
Автори: | Грима, Анастасія Арабулі, А. Т. |
Ключові слова: | солом'яний кашкет головний убір технологія обробки |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Грима А. Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету / А. Грима, А. Т. Арабулі // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 79-80. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – вдосконалення технологічної обробки виготовлення солом'яного кашкету. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра моди та стилю (МС) KyivTex&Fashion |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion_2022_P079-080.pdf | 680,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.