Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Title: | Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету |
Other Titles: | Features of technological processing of straw cap |
Authors: | Грима, Анастасія Арабулі, А. Т. |
Keywords: | солом'яний кашкет головний убір технологія обробки |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Грима А. Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету / А. Грима, А. Т. Арабулі // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 79-80. |
Abstract: | Мета роботи – вдосконалення технологічної обробки виготовлення солом'яного кашкету. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859 |
Appears in Collections: | Кафедра моди та стилю (МС) KyivTex&Fashion |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion_2022_P079-080.pdf | 680,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.