Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грима, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Арабулі, А. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-22T10:04:54Z | - |
dc.date.available | 2023-03-22T10:04:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Грима А. Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету / А. Грима, А. Т. Арабулі // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 79-80. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – вдосконалення технологічної обробки виготовлення солом'яного кашкету. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | солом'яний кашкет | uk |
dc.subject | головний убір | uk |
dc.subject | технологія обробки | uk |
dc.title | Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету | uk |
dc.title.alternative | Features of technological processing of straw cap | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Grima, Anastasia | - |
local.contributor.altauthor | Arabuli, Arsenii | - |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-10-20 | - |
local.conference.name | KyivTex&Fashion | - |
local.conference.section | Фешн індустрія у 21 сторіччі. Інтеграція смарт технологій в текстильну та фешн індустрії = Fashion industry in the XXI century. Integration of smart technologies in the textile and fashion industry | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра моди та стилю (МС) KyivTex&Fashion |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion_2022_P079-080.pdf | 680,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.