Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22830
Title: | Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку |
Other Titles: | Hotel and restaurant business in Ukraine: realities and prospects for development |
Authors: | Нишенко, О. В. |
Keywords: | бізнес готельно-ресторанна справа готелі ресторани послуги тенденції розвиток індустрія гостинності воєнний стан business hotel and restaurant business hotels restaurants services trends development hospitality industry martial law |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Нишенко О. В. Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку / О. В. Нишенко // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 154-160. |
Abstract: | У статті проаналізовано економічні показники діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, зокрема кількість діючих суб’єктів господарювання, кількість зайнятих працівників, обсяг реалізованих послуг. Охарактеризовано фактори, які впливають на діяльність підприємств в умовах воєнного стану. Окреслено шляхи збереження та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах сьогодення. The article analyzes the economic indicators of the hotel and restaurant business, in particular, the number of active business entities, the number of employees, and the volume of services provided. Factors affecting the activities of enterprises under martial law are characterized. The ways of preservation and development prospects of the hotel and restaurant business in today's conditions are outlined. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22830 |
Appears in Collections: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2022_V2_P154-160.pdf | 960,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.