Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22830
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нишенко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-19T15:24:38Z | - |
dc.date.available | 2023-03-19T15:24:38Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Нишенко О. В. Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку / О. В. Нишенко // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 154-160. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22830 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано економічні показники діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, зокрема кількість діючих суб’єктів господарювання, кількість зайнятих працівників, обсяг реалізованих послуг. Охарактеризовано фактори, які впливають на діяльність підприємств в умовах воєнного стану. Окреслено шляхи збереження та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах сьогодення. | uk |
dc.description.abstract | The article analyzes the economic indicators of the hotel and restaurant business, in particular, the number of active business entities, the number of employees, and the volume of services provided. Factors affecting the activities of enterprises under martial law are characterized. The ways of preservation and development prospects of the hotel and restaurant business in today's conditions are outlined. | en |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | бізнес | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk |
dc.subject | готелі | uk |
dc.subject | ресторани | uk |
dc.subject | послуги | uk |
dc.subject | тенденції | uk |
dc.subject | розвиток | uk |
dc.subject | індустрія гостинності | uk |
dc.subject | воєнний стан | uk |
dc.subject | business | uk |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk |
dc.subject | hotels | uk |
dc.subject | restaurants | uk |
dc.subject | services | uk |
dc.subject | trends | uk |
dc.subject | development | uk |
dc.subject | hospitality industry | uk |
dc.subject | martial law | uk |
dc.title | Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку | uk |
dc.title.alternative | Hotel and restaurant business in Ukraine: realities and prospects for development | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Nyshenko, O. | - |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-11-17 | - |
local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | - |
local.conference.section | Інноватика в бізнесі | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2022_V2_P154-160.pdf | 960,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.