Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНишенко, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-19T15:24:38Z-
dc.date.available2023-03-19T15:24:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНишенко О. В. Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку / О. В. Нишенко // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 154-160.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22830-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано економічні показники діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, зокрема кількість діючих суб’єктів господарювання, кількість зайнятих працівників, обсяг реалізованих послуг. Охарактеризовано фактори, які впливають на діяльність підприємств в умовах воєнного стану. Окреслено шляхи збереження та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах сьогодення.uk
dc.description.abstractThe article analyzes the economic indicators of the hotel and restaurant business, in particular, the number of active business entities, the number of employees, and the volume of services provided. Factors affecting the activities of enterprises under martial law are characterized. The ways of preservation and development prospects of the hotel and restaurant business in today's conditions are outlined.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectбізнесuk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectготеліuk
dc.subjectрестораниuk
dc.subjectпослугиuk
dc.subjectтенденціїuk
dc.subjectрозвитокuk
dc.subjectіндустрія гостинностіuk
dc.subjectвоєнний станuk
dc.subjectbusinessuk
dc.subjecthotel and restaurant businessuk
dc.subjecthotelsuk
dc.subjectrestaurantsuk
dc.subjectservicesuk
dc.subjecttrendsuk
dc.subjectdevelopmentuk
dc.subjecthospitality industryuk
dc.subjectmartial lawuk
dc.titleГотельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвиткуuk
dc.title.alternativeHotel and restaurant business in Ukraine: realities and prospects for developmentuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorNyshenko, O.-
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-11-17-
local.conference.nameІнноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості-
local.conference.sectionІнноватика в бізнесіuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatyka2022_V2_P154-160.pdf960,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.