Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846
Title: Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв
Authors: Савченко, Ю. О.
Омельченко, Г. В.
Рубанка, А. І.
Keywords: екоупаковка
дизайн
екологічність
кавові напої
товар
Issue Date: May-2021
Publisher: Херсонський національний технічний університет
Citation: Савченко Ю. О. Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв / Ю. О. Савченко, Г. В. Омельченко, А. І. Рубанка // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Херсон, 21 травня 2021 року. – Херсон : ХНТУ, 2021. – С. 78-81.
Abstract: Стаття присвячена особливостям різновидів екоупаковки для кавових напоїв, як спосіб екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища. Систематизовано різновиди екоупаковки для кавових напоїв, а саме з кукурудзяного крохмалю, кавової гущі, апельсинової кірки, бамбуку, цукрової тростини та наведено їх порівняння. Визначено чинники, які впливають на розвиток інноваційних технологій в області екоупаковки для кавових напоїв.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Appears in Collections:Кафедра моди та стилю (МС)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P78-81.pdf485,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.