Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савченко, Ю. О. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Рубанка, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-05T10:15:11Z | - |
dc.date.available | 2021-11-05T10:15:11Z | - |
dc.date.issued | 2021-05 | - |
dc.identifier.citation | Савченко Ю. О. Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв / Ю. О. Савченко, Г. В. Омельченко, А. І. Рубанка // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Херсон, 21 травня 2021 року. – Херсон : ХНТУ, 2021. – С. 78-81. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена особливостям різновидів екоупаковки для кавових напоїв, як спосіб екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища. Систематизовано різновиди екоупаковки для кавових напоїв, а саме з кукурудзяного крохмалю, кавової гущі, апельсинової кірки, бамбуку, цукрової тростини та наведено їх порівняння. Визначено чинники, які впливають на розвиток інноваційних технологій в області екоупаковки для кавових напоїв. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Херсонський національний технічний університет | uk |
dc.subject | екоупаковка | uk |
dc.subject | дизайн | uk |
dc.subject | екологічність | uk |
dc.subject | кавові напої | uk |
dc.subject | товар | uk |
dc.title | Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв | uk |
dc.type | Article | uk |
local.subject.section | Мистецтвознавство, дизайн і ергономіка | uk |
local.subject.faculty | Факультет дизайну | uk |
local.subject.department | Кафедра ергономіки і дизайну | uk |
local.conference.location | Херсон | uk |
local.conference.date | 2021-05-21 | - |
local.conference.name | Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра моди та стилю (МС) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
P78-81.pdf | 485,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.