Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18819
Title: | Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів |
Authors: | Коржук, К. В. Колісниченко, Т. О. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Коржук К. В. Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів / К. В. Коржук, Т. О. Колісниченко // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 352-354. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18819 |
Appears in Collections: | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DOMIN2021_P352-354.pdf | 281,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.