Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18819
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коржук, К. В. | - |
dc.contributor.author | Колісниченко, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-03T11:22:12Z | - |
dc.date.available | 2021-11-03T11:22:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Коржук К. В. Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів / К. В. Коржук, Т. О. Колісниченко // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 352-354. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18819 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-03-25 | - |
local.conference.name | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Проблеми забезпечення сталого розвитку туризму в умовах глобальних викликів | uk |
Розташовується у зібраннях: | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN2021_P352-354.pdf | 281,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.