Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) : [304] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 304
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелямиКолісниченко, Т. О.; Бойко, В. Є.
2022Сучасні тренди в туристичному бізнесіКолісниченко, Т. О.; Богдан, Я. М.
2022Особливості розвитку креативного туризму під час глобальної кризи туристичної сфериШевченко, О. О.
2022Foreign practices of government management of tourist potential formations and their adaptation in UkraineBiryukova, Yulia
2022Культурний туризм в парадигмі національних державотворчих процесівОпанащук, Ю. Я.
2022Розвиток індустрії гостинності в УкраїніЧерниш, Ольга Василівна; Вергун, А. М.
2022Туризм та технології – виклики та можливостіВергун, А. М.; Вяткін, О. В.
жов-2022Digital tools for the development of the hospitality and tourism industry in the context of a digitized economyVerhun, Antonina; Buntova, Nataliya; Boretska, Nataliya; Borysova, Oksana; Shevchuk, Serhii
2022Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудовиКолісниченко, Т. О.
лип-2022Theoretical bases of improvement of mechanisms of management of the personnel of the enterpriseVerbivska, Liudmyla; Kobelia, Zoriana; Verhun, Antonina; Zerkal, Anastasiia; Vikhtiuk, Andriy
7-вер-2022International migration of human resources in the conditions of social transformationsBlendi, Lami; Tarasenko, I. O.; Shyshova, Olha; Voropayeva, Tatiana; Verhun, Antonina
2022Туризм в України у післявоєнний період: досвід зарубіжних країнШевченко, О. О.
2021Методологічні підходи до розробки інтегрованої системи управління якістю на фармацевтичному виробництві лікарських засобів із продукції in bulkБаула, О. П.; Салій, О. О.; Шевченко, О. О.; Пальчевська, Т. А.; Шевченко, Т. О.
2022The role of tourism industry growth in attaining sustainable development goals in a modern globalized worldVerhun, Antonina; Bondarchuk, Julia
2022Information subsystem of agri-food enterprise management in the context of digitalization: the problem of digital maturityIshchejkin, Tymur; Liulka, Viktoriia; Dovbush, V.; Zaritska, Nadiia; Puzyrova, Polina; Tsalko, Tetiana; Nevmerzhytska, Svitlana; Rusina, Yuliia; Nyshenko, Olena; Bebko, S.
2022Роль соціально-економічного розвитку індустрії туризму в досягненні цілей сталого розвиткуВергун, А. М.
2021Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговуванняШостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г.
2021Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвідХолод, А. А.; Борецька, Н. П.
2021Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19Фесак, Є. М.; Борецька, Н. П.
2021Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльностіПшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 304