Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 304
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв | Літвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19 | Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О. |
січ-2022 | Корпоративні активи підприємств ресторанної індустрії та закладів харчування в умовах пандемії | Вергун, А. М.; Яворська, О. Г. |
2021 | Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | Опанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М. |
2021 | Methodological features of ensuring the innovative stability of logistics systems | Turaev, Bahodir; Haydarov, Makud; Shevchenko, O. |
жов-2021 | Сталий розвиток як концепція існування світової економіки в умовах глобалізації | Тарасенко, І. О.; Вергун, А. М. |
30-жов-2021 | Digitization of education as a key characteristic of modernity | Khryk, Vasyl; Ponomarenko, Stanislav; Verhun, Antonina; Morhulets, Oksana; Nikonenko, Tetiana; Koval, Liudmyla |
лис-2021 | Creative industries development as basis for economic development of Ukraine | Morhulets, Oksana; Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia |
2021 | Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі | Харченко, А. А.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі | Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства | Федоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні | Панасюк, А. С.; Борецька, Н. П. |
2021 | Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів | Коржук, К. В.; Колісниченко, Т. О. |
2021 | Моноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу України | Жирна, А. О.; Нишенко, О. В. |
2021 | Готельно-ресторанний бізнес України: аналітичний аспект | Грекова, А. О.; Кривощепова, Г. М.; Нишенко, О. В. |
2021 | Перспективи використання аутсорсингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Андрущенко, Д. О.; Нишенко, О. В. |
2021 | Creative industries and their role in Ukraine's economic system | Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia |
2021 | Підходи до визначення інформаційної безпеки в цифрову епоху | Сорока, А. А.; Вергун, А. М. |
2021 | Особливості захисту прав та інтересів споживачів фінансових послуг в Україні | Побережець, В. С.; Вергун, А. М. |
2021 | Аналіз інформаційного захисту прав споживачів фінансових послуг | Козлов, А. С.; Вергун, А. М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 304