Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) : [304] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 304
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних стравЛітвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О.
січ-2022Корпоративні активи підприємств ресторанної індустрії та закладів харчування в умовах пандеміїВергун, А. М.; Яворська, О. Г.
2021Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесіОпанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М.
2021Methodological features of ensuring the innovative stability of logistics systemsTuraev, Bahodir; Haydarov, Makud; Shevchenko, O.
жов-2021Сталий розвиток як концепція існування світової економіки в умовах глобалізаціїТарасенко, І. О.; Вергун, А. М.
30-жов-2021Digitization of education as a key characteristic of modernityKhryk, Vasyl; Ponomarenko, Stanislav; Verhun, Antonina; Morhulets, Oksana; Nikonenko, Tetiana; Koval, Liudmyla
лис-2021Creative industries development as basis for economic development of UkraineMorhulets, Oksana; Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia
2021Роль і значення якості послуг в готельному бізнесіХарченко, А. А.; Колісниченко, Т. О.
2021Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справіФесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарстваФедоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О.
2021Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в УкраїніПанасюк, А. С.; Борецька, Н. П.
2021Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажівКоржук, К. В.; Колісниченко, Т. О.
2021Моноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу УкраїниЖирна, А. О.; Нишенко, О. В.
2021Готельно-ресторанний бізнес України: аналітичний аспектГрекова, А. О.; Кривощепова, Г. М.; Нишенко, О. В.
2021Перспективи використання аутсорсингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуАндрущенко, Д. О.; Нишенко, О. В.
2021Creative industries and their role in Ukraine's economic systemVerhun, Antonina; Bondarchuk, Julia
2021Підходи до визначення інформаційної безпеки в цифрову епохуСорока, А. А.; Вергун, А. М.
2021Особливості захисту прав та інтересів споживачів фінансових послуг в УкраїніПобережець, В. С.; Вергун, А. М.
2021Аналіз інформаційного захисту прав споживачів фінансових послугКозлов, А. С.; Вергун, А. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 304