Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121| Назва: | Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі |
| Автори: | Denysenko, Mykola |
| Дата публікації: | жов-2020 |
| Видавництво: | Oktan-Print s.r.o. |
| Бібліографічний опис: | Denysenko M. Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі / M. Denysenko // Food additives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, Prague, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 259-260. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121 |
| Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
| Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| FANMHPD_20201023_Prague_P259-260.pdf | 199,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.