Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121| Title: | Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі |
| Authors: | Denysenko, Mykola |
| Issue Date: | Oct-2020 |
| Publisher: | Oktan-Print s.r.o. |
| Citation: | Denysenko M. Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі / M. Denysenko // Food additives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, Prague, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 259-260. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121 |
| Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
| Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування |
| Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FANMHPD_20201023_Prague_P259-260.pdf | 199,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.