Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Title: Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції
Other Titles: The process of optimizing the subject-spatial environment of restaurants in terms of european integration
Authors: Дудка, Світлана-Роксолана
Keywords: інтер'єр
дизайн
ресторан
євроінтеграція
оптимізація просторів
space optimization
eurointegration
restaurant
design
interior
Issue Date: 2018
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Дудка С.-Р. Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції / С.-Р. Дудка // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (20 квітня 2018 р., м. Київ) : у 2-х т. – Київ : КНУТД, 2018. – Т. 2. – С. 148-150.
Abstract: В дослідженні проаналізовано сучасний вплив євроінтеграційних процесів на фактор оптимізації предметно просторового середовища закладів громадського харчування, а саме ресторанів. Визначено основні напрямки організації внутрішніх просторів ресторанів за зразком закордонних модних течій та практик. Окреслено основні показники сприйняття внутрішніх просторів ресторанів як якісні та комфортні для працівників та відвідувачів закладу.
The research analyzes the modern influence of European integration processes on the factor of optimization of the subject-spatial environment of catering establishments, namely restaurants. The basic directions of organization of interior spaces of restaurants according to the model of foreign fashion trends and practices are determined. The main indicators of perception of interior spaces of restaurants as high-quality and comfortable for employees and visitors of the establishment are outlined.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Appears in Collections:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
APSD2018_V2_P148-150.pdf220,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.