Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудка, Світлана-Роксолана-
dc.date.accessioned2018-12-05T20:44:29Z-
dc.date.available2018-12-05T20:44:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДудка С.-Р. Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції / С.-Р. Дудка // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (20 квітня 2018 р., м. Київ) : у 2-х т. – Київ : КНУТД, 2018. – Т. 2. – С. 148-150.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755-
dc.description.abstractВ дослідженні проаналізовано сучасний вплив євроінтеграційних процесів на фактор оптимізації предметно просторового середовища закладів громадського харчування, а саме ресторанів. Визначено основні напрямки організації внутрішніх просторів ресторанів за зразком закордонних модних течій та практик. Окреслено основні показники сприйняття внутрішніх просторів ресторанів як якісні та комфортні для працівників та відвідувачів закладу.uk
dc.description.abstractThe research analyzes the modern influence of European integration processes on the factor of optimization of the subject-spatial environment of catering establishments, namely restaurants. The basic directions of organization of interior spaces of restaurants according to the model of foreign fashion trends and practices are determined. The main indicators of perception of interior spaces of restaurants as high-quality and comfortable for employees and visitors of the establishment are outlined.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectінтер'єрuk
dc.subjectдизайнuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectєвроінтеграціяuk
dc.subjectоптимізація просторівuk
dc.subjectspace optimizationuk
dc.subjecteurointegrationuk
dc.subjectrestaurantuk
dc.subjectdesignuk
dc.subjectinterioruk
dc.titleПроцес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграціїuk
dc.title.alternativeThe process of optimizing the subject-spatial environment of restaurants in terms of european integrationuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorDudka, S.-R.-
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2018-04-20-
local.conference.nameАктуальні проблеми сучасного дизайнуuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionПерспективи розвитку дизайну архітектурного середовищаuk
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD2018_V2_P148-150.pdf220,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.