Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудка, Світлана-Роксолана | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-05T20:44:29Z | - |
dc.date.available | 2018-12-05T20:44:29Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Дудка С.-Р. Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції / С.-Р. Дудка // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (20 квітня 2018 р., м. Київ) : у 2-х т. – Київ : КНУТД, 2018. – Т. 2. – С. 148-150. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755 | - |
dc.description.abstract | В дослідженні проаналізовано сучасний вплив євроінтеграційних процесів на фактор оптимізації предметно просторового середовища закладів громадського харчування, а саме ресторанів. Визначено основні напрямки організації внутрішніх просторів ресторанів за зразком закордонних модних течій та практик. Окреслено основні показники сприйняття внутрішніх просторів ресторанів як якісні та комфортні для працівників та відвідувачів закладу. | uk |
dc.description.abstract | The research analyzes the modern influence of European integration processes on the factor of optimization of the subject-spatial environment of catering establishments, namely restaurants. The basic directions of organization of interior spaces of restaurants according to the model of foreign fashion trends and practices are determined. The main indicators of perception of interior spaces of restaurants as high-quality and comfortable for employees and visitors of the establishment are outlined. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | інтер'єр | uk |
dc.subject | дизайн | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | євроінтеграція | uk |
dc.subject | оптимізація просторів | uk |
dc.subject | space optimization | uk |
dc.subject | eurointegration | uk |
dc.subject | restaurant | uk |
dc.subject | design | uk |
dc.subject | interior | uk |
dc.title | Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції | uk |
dc.title.alternative | The process of optimizing the subject-spatial environment of restaurants in terms of european integration | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Dudka, S.-R. | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-20 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Перспективи розвитку дизайну архітектурного середовища | uk |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD2018_V2_P148-150.pdf | 220,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.