Перегляд зібрання за групою - Теми готель

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Evaluating the brands of hospitality industry in the conditions of economy and image development in Ukraine as tourist countryBilovodska, Olena; Kravchuk, Mark
2019Актуальні проблеми готельно-ресторанного бізнесуБугас, Валерій Васильович; Кузьмін, В. К.
2020Брендинг як інструмент комерціалізації на ринку готельних послугБіловодська, О. А.; Кравчук, М. О.
2019Готельно-ресторанний бізнес в УкраїніБугас, Валерій Васильович; Швачка, Л. Ю.
2023Готельно-ресторанний бізнес України у довоєнний, воєнний та післявоєнний періодМоргулець, О. Б.; Нишенко, О. В.
2022Екологічні тенденції та їх вплив на дизайн інтер’єру готелівАгліуллін, Р. М.; Закутенко, В. Л.; Боєва, Анна
2018Класифікація критеріїв готельно-турістічних послуг за вимогами міжнародніх стандартівХімічева, Г. І.; Кальченко, І. А.
гру-2023Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Костіна, Наталія
25-чер-2024Модернізація сфери гостинності в УкраїніГородянська, Лариса Володимирівна; Дубовик, Марія Русланівна
2023Організація роботи міні-барів у готеляхМоргунов, В. С.
жов-2020Організація роботи підприємств готельної сфери в умовах пандемії COVID-19Шацька, Зорина Ярославівна; Шевель, А. А.
2023Особливості дизайну інтер'єру готелів під час військового стану в УкраїніБулгакова, Т. В.; Шаренко, А. В.
2021Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвідХолод, А. А.; Борецька, Н. П.
бер-2020Порівняльний аналіз позиціонування брендів у готельному бізнесіБіловодська, О. А.; Кравчук, М. О.
2020Принципи використання етнічних мотивів в сучасному інтер’єрі готелівБулгакова, Тетяна; Бабенко, Валерія
2021Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О.
2019Розвиток готельного бізнесу в УкраїніБугас, Валерій Васильович; Кобюк, С. І.
2017Сертифікація готельно-ресторанного бізнесу за вимогами стандарту HRS 32001: 2008Хімічева, Г. І.; Кальченко, І. А.
16-чер-2023Сучасні підходи до організації дозвілля в закладах індустрії гостинностіМоргулець, О. Б.; Пушкарук, Дар'я Володимирівна
чер-2024Формування та розвиток корпоративної культури на підприємстві "Holiday Inn Kyiv"Городянська, Лариса Володимирівна; Войцеховська, Вероніка Миколаївна