Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7944| Назва: | Особливості розвитку та проблематика сфери кейтерингу |
| Автори: | Щербак, В. Г. Кузьменко, Ю. Г. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес кейтерингове обслуговування кейтер кейтерингова компанія |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Кузьменко Ю. Г. Особливості розвитку та проблематика сфери кейтерингу / Ю. Г. Кузьменко ; наук. кер. В. Г. Щербак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 248-249. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7944 |
| Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
| Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
| Розташовується у зібраннях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2017_V3_P248-249.pdf | 446,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.